top of page
fasad.jpg

Butiken ligger i ett gammalt gult magasin mitt på vackra Elfviks gård, Lidingö.

ÖPPETTIDER

Följ @komsunretro på Instagram för aktuell info om tillfälliga öppettider.

HITTA HIT

Med buss: buss 204 går till Elfvik från Ropsten. 

Med bil, åk till Elfviks gård, parkering till höger om busshållplatsen. Länk: Parkering

Från busshållplatsen och parkeringen är det ca 100 meters promenad till butiken som ligger på en höjd mitt på bondgården.

EVENEMANG

På övervåningen i butiken anordnar vi ibland loppisar med utomstående säljare med utvalda vintage/retro/antika föremål. Info om dessa evenemang kommer löpande här på hemsidan och på Instagram @komsunretro. Vill du eller ditt företag komma hit och sälja? Hör av dig och berätta om dig och vad du säljer.

LEVERANSER

Det finns möjlighet att köra fram till butiken för lastning av större möbler. Adressen är Elfviks Uddväg 10 och infart sker från baksidan av gården via Elfviks uddväg 12 och 14. Behöver du hjälp med leverans av större möbler så hör av dig. Ibland kan vi leverera och annars rekommenderar vi Tiptapp.

ELFVIKS GÅRD

På Elfviks Gård finns ett levande lantbruk med bland annat får, grisar, hästar och höns. Gården ligger nära havet, fantastisk natur och stora ytor för till exempel en picknick. Här finns flera andra verksamheter som café, florist, mejeri, galleri och två till secondhand/antikaffärer. Ett perfekt utflyktsmål!

bottom of page